Welkom bij

Wereldwinkel Woerden

Jubileum - Maart - Zimbabwe

Deze maand prachtige beelden en scrapmetalen dieren in de Wereldwinkel Woerden

Komende maand staat in de Wereldwinkel Woerden het themaland Zimbabwe centraal. Vanwege het 40-jarig jubileum dit jaar zet de winkel iedere maand een ander land in het zonnetje. In januari was dat India met sjaals en sieraden, februari Tunesië met het prachtige aardewerk en de olijfhouten items zijn. Denk hierbij aan handgemaakte, traditionele tajines en tapas-servies in diverse prachtige kleuren en dessins.

Nu maart met prachtige kleine, grote en hele grote beelden van Serpentijnsteen. Daarbij de scrapmetalen vogels in allerlei gedaantes en maten.

Deze maand is er ook aandacht voor Wereldwaterdag met een prachtige Dopper aanbieding, dus sla je slag. Alle artikelen die aangeboden worden zijn fairtrade dat houdt in dat ze gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. En omdat de producenten er een eerlijke prijs voor krijgen, kunnen zij zo een menswaardig bestaan opbouwen.

Het aftellen voor de grote, feestelijke jubileumviering op zaterdag 13 april is voor de Wereldwinkel al begonnen. Iedereen is deze dag welkom van 10.00 – 17.00 uur. In het bijzonder hopen ze alle oud-vrijwilligers te treffen en er samen een onvergetelijke dag van te maken. Om 11.30 uur wordt er officieel stil gestaan bij dit feit en komt er hoog bezoek. Er zijn heerlijke Zuid-Afrikaanse hapjes & drankjes, zang & dans en natuurlijk een Wereldse Cadeaumarkt.