Welkom bij

Wereldwinkel Woerden

De winkel is gelukkig weer normaal open !

en bezorgen blijven we voorlopige ook doen ...

Als u koffie, thee of nog een leuk kadootje zoekt, maar u wilt of kunt nog niet zelf naar de winkel komen, neem dan contact met ons op.

Bel naar de winkel op 0348-424727 dan nemen wij uw bestelling op en bezorgen het in de hele gemeente Woerden bij u thuis. Buiten de gemeente bezorgen we in overleg, afhalen of per koerier tegen een kleine vergoeding kan natuurlijk ook.

U kunt ook uw wensen via de mail naar  sturen of laat een berichtje achter op social media.

Wat kunt u bestellen?

In principe kunt u alles bestellen wat er in de winkel staat. We hebben voor u een lijst gemaakt met alle producten die te bestellen zijn. Koffie, thee, rijst, kruidenpasta's, chocolade, wijn, seepje, cadeau en gebruiksartikelen - we hebben het allemaal.  Deze pagina gaat de komende dagen nog regelmatig ververst worden !!!

Bestellingen voor grootverbruikers zijn uiteraard ook mogelijk; stuur ons gerust een mail als u hierin geïnteresseerd bent.

Graag een non-food artikel uit de winkel kopen of als cadeautje laten bezorgen bij een ander? Mail gerust naar wat voor product of soort cadeau u op zoek bent en dan kijken we samen of en hoe we u hierbij kunnen helpen. Cadeautjes inpakken doen wij nog steeds graag! ;-)

Hoe werkt de bezorgservice?

Stuur een e-mail naar info@wereldwinkelwoerden.nl met daarin:

  • Het soort product(en) + aantal dat u wilt bestellen
  • Uw naam, bezorgadres en telefoonnummer*
  • Of u wel of niet via internetbankieren kunt betalen (bij voorkeur, graag!)
  • Natuurlijk kunt u ook uw Wereldwinkel- of Stadshart Woerden cadeaubon bij ons verzilveren

*Het is uiteraard ook mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een ander. Geef in dat geval ook even de naam en adresgegevens van de persoon door bij wie de bestelling afgeleverd moet worden.

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons via de mail met daarin een betalingsverzoek (via Tikkie). Zodra het betaalverzoek door u is betaald, gaan we uw bestelling klaarmaken en wordt deze uiterlijk binnen 48 uur bij u afgeleverd. Voor mensen die niet over de middelen voor internetbankieren beschikken, kunnen wij een factuur maken.

Met de levering van de bestelling houden wij uiteraard rekening met de huidige hygiëne-maatregelen; wij zullen de bestelling op de stoep zetten en gepaste afstand houden.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om deze ook te mailen naar info@wereldwinkelwoerden.nl of bel met 0348-424727