Afrika bij je thuis ...

Elk houten dieren beeld die u bij ons koopt is uniek en authentiek. Hoe leuk is dat?  In Afrika staat het traditionele ambacht nog hoog in het vaandel, met name houtsnijwerk. De makers van onze producten krijgen een eerlijke prijs en onderscheiden zich door oog voor detail en traditie. Natuurlijk bezorgen wij in overleg ....

 

Nijlpaarden van mahoniehout

Een prachtig houten nijlpaard past in elke inrichting en is een unieke woondecoratie! Deze houten dieren zijn gemaakt van volledig traceerbaar mahoniehout! Het ene nijlpaard is de andere niet, elk houten beeld dat u bij ons koopt is authentiek en een uniek stukje houtsnijwerk. 

  

Giraffes van olijfhout

Deze elegante houten giraffe is een unieke woondecoratie! Deze dieren zijn gemaakt van olijfhout! De ene giraffe is de andere niet, maar ze verschillen in kleur, uitvoering en afmetingen. De giraffes zijn beschikbaar in 6 verschillende formaten, van 50 cm tot maar liefst ruim 2 meter lang! 

 

Met de verkoop van deze giraffes steunen wij niet alleen de werkgelegenheid voor de lokale bevolking, maar ook de The Pilanesberg Wildlife Trust en Stop Rhino Poaching NPC stichtingen. 

Olifanten, Toekans van ebbenhout

Ook hebben wij prachtige Olifanten, Giraffes en Toekans van ebbenhout in onze collectie. Allen kleine meesterwerkjes en pareltjes voor in de huiskamer. 

  

 

 

Olifant speciaal van ijzerhout

Wel heel bijzonder is deze enorme stoere olifant, is loodzwaar en prachtig vormgegeven. Een werkelijk uniek exemplaar.