Sieraden van Culture Mix

Gemaakt met ziel, draag het met trots

Culture Mix ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 1986 haar eigen originele handgemaakte modejuwelen. Twee keer per jaar ontwikkelt men nieuwe reeksen voor de zelfbewuste, moderne en stijlvolle vrouw en ideaal om te combineren met onze kleurige sjaals !!

Elk seizoen worden de kleurrijke collecties van capiz met hars gemaakt in vijf nieuwe, modieuze en levendige kleurenthema's. De stijl is uitgesproken en herkenbaar.

De organische, gladde harsvormen worden gecombineerd met materialen die zijn afgeleid van vele andere culturele, natuurlijke en unieke bevindingen. Zowel modieus als tijdloos. We gebruiken de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen en gekleurde harsen. Elke sieraad is handgemaakt met veel zorg en aandacht voor detail.

Zij vinden het belangrijk dat de sieraden onder eerlijke en correcte omstandigheden worden geproduceerd. Om die reden produceren we alleen in onze eigen fabriek in de Filippijnen, onder westers management. Onze werknemers zijn volwassen, ontvangen goede sociale uitkeringen, werken onder gezonde, veilige omstandigheden en worden eerlijk betaald. Kortom: Fairtrade

Al onze componenten zijn nikkelvrij. Bij de keuze van de materialen en productiemethode houden we altijd rekening met de ecologische omstandigheden. Wij produceren duurzame producten van hoge kwaliteit die jaren en jaren meegaan. Hierdoor is onze collectie het minst belastend voor het milieu en kunnen onze klanten zo lang mogelijk genieten van onze sieraden.

Een keuze uit ons assortiment: