Graag 't Wonder bezoeken

Afgelopen week hebben wij onder de deelnemende klanten en medewerkers een 10-tal gratis tickets verloot en toegewezen. Zij reageerden allen blij en verrast. De eerste gelukkigen konden vrijdagavond al van het optreden van de zeeuwse band BLOF genieten ...

De kaarten waren ons gratis aangeboden door de organisatie en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt:) 

-----------

Festival ’t Wonder brengt een ode aan het Wonder van Woerden, de grootste legende van de stad. ’t Wonder is heerlijk eten in overvloed en een fantastische line-up met de beste artiesten van Nederlandse bodem. Iedereen, jong en oud, mag komen proeven!

 

VRIJDAG 14 EN ZATERDAG 15 JUNI 2024 op het Exercitieveld

 

De Wereldwinkel Woerden heeft van de organisatie een aantal vrijkaartjes gekregen voor zowel de vrijdag als de zaterdag. Deze kaartjes spelen wij graag door naar onze klanten.

Maar ... hoe maak je kans op een gratis entreebewijs ?

- Lever na aankoop in de Wereldwinkel je kassabon in

- De kassabon moet voorzien zijn van je naam, telefoonnummer en emailadres

- Met het verstrekken van je email adres geef je ons direct toestemming voor het sturen van onze nieuwsbrief, waarvoor je je overigens na ontvangst ook weer af kan melden

Op donderdag 13 juni om 12 uur maken wij de winnaars bekend en word je persoonlijk op de hoogte gesteld. Heb je op dat moment geen behoefte maar aan het entreebewijs, dan spelen wij hem door aan de volgende klant.