Bezorgservice

De winkel is 6 dagen per week open, maar als u een leuk kadootje zoekt, iets op de website, Facebook of Instagram heeft zien staan en u kunt niet naar de winkel komen, neem dan contact met ons op. Wij zijn een fysieke winkel, gerund door vrijwilligers, hebben geen webshop, maar helpen u graag ....

Bel naar de winkel op 0348-424727 tijdens de openingstijden en bespreek met onze medewerker wat u graag zou willen ontvangen en stem de prijs met haar af!

Ook kunt u uw wensen via de mail naar  sturen of laat een berichtje achter op de social media. Wij nemen dan contact met u op en kunnen u gelijk melden of het gewenste artikel voorradig is en wat de actuele prijs is.

Wat kunt u bestellen?

In principe kunt u alles bestellen wat er in de winkel staat.

Grootverbruikers

Bestellingen voor grootverbruikers zijn uiteraard ook mogelijk; stuur ons gerust een mail als u hierin geïnteresseerd bent. Wij nemen dat contact met u op.

Hoe werkt de bezorgservice?

Bel of stuur een e-mail naar info@wereldwinkelwoerden.nl met daarin:

  • Het soort product(en) + aantal dat u wilt bestellen
  • Uw naam, bezorgadres en telefoonnummer*
  • Of u wel of niet via internetbankieren kunt betalen (bij voorkeur, graag!)
  • Natuurlijk kunt u ook uw Wereldwinkel cadeaubon bij ons verzilveren

*Het is uiteraard ook mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een ander. Geef in dat geval ook even de naam en adresgegevens van de persoon door bij wie de bestelling afgeleverd moet worden.

U ontvangt z.s.m. een reactie van ons via de mail met daarin een betalingsverzoek (via Tikkie). Zodra het betaalverzoek door u is betaald, gaan we uw bestelling klaarmaken en wordt deze uiterlijk binnen 48 uur bij u afgeleverd. Voor mensen die niet over de middelen voor internetbankieren beschikken, kunnen wij een factuur maken.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om deze te mailen naar info@wereldwinkelwoerden.nl