Dag Truus

Maandag heeft onze medewerkster Truus Lindeman haar laatste winkeldienst gedraaid en hebben wij haar met een bos bloemen en kadobon uitgezwaaid.

Truus is in 2011 in de winkel gestart en heeft gaande weg allerlei extra activiteiten opgepakt. Helpen bij het inpakken van kerstpakketten of de kraam bemensen tijdens een kerst- of koeiemart. Ook voor het inpakken van de mazzeltassen konden wij haar altijd vragen. Inkoop ondersteunen met inkopen van artikelen voor de kerstperiode was ook altijd een spannend uitje. 

Daarnaast maakte Truus deel uit van het etaleerteam. Het was haar ding om steeds weer iets leuks of aparts te verzinnen om de artikelen in de winkel weer iets anders te presenteren. Hiervoor werd soms ‘etalage materiaal’ van huis meegenomen, want het moest en zou anders worden.

Maar bovenal klanten adviseren en daarmee artikelen verkopen in de winkel, daar was ze goed in en dat was haar ding. Na 12 jaar is het weer tijd voor iets anders en al vinden wij het jammer, wij respecteren haar keuze.

Truus het ga je goed en wij hopen je af en toe nog eens te ontmoeten in de winkel!