Afscheid van Tineke

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Wereldwinkel hebben wij afscheid genomen van onze vrijwilligster Tineke Ultee. Dat iemand zolang vrijwilliger is bij een organisatie is natuurlijk wel heel bijzonder.

Toen Tineke in 1996 langs de Wereldwinkel fietste, toen nog gevestigd aan de Groenendaal, zag ze dat er vrijwilligers gevraagd werden en dat leek haar wel wat. Kort na de geboorte van haar kleindochter is ze daar dan ook gestart. Eerst als verkoopmedewerker, maar later ook een aantal jaren als bestuurslid, inkoper en de laatste jaren in de rol van winkelcoördinator. Wanneer er, om wat voor reden dan ook, gaten viel in het rooster, dan viel zij in, niets was haar te veel. Vanwege haar gezondheid moet zij nu een stapje terug doen, maar haar hart blijft bij de winkel. Tijdens de ALV werden door haar collega’s vele herinneringen en anekdotes aangehaald. Na al deze mooie woorden volgden bloemen en kadobonnen uit handen van de voorzitter.   

 

Zelfs in de Woerdensche Courant werd er een artikel aan gewijd:

artikel in de Woerdensche Courant

Jubilarissen Truus en Joop van der Tol

Onze winkelmedewerkster en nog veel meer Truus van der Tol is dit jaar 15 jaar actief bij de Wereldwinkel. Zijn ontving hiervoor lovende woorden en een mooie bos bloemen van de voorzitter.

Haar man Joop is 'klusjesman', lid van de kerstpakkettengroep en alweer 10 jaar actief bij de Wereldwinkel en ontving uit handen van de voorzitter natuurlijk ook een presentje ....